skip to Main Content

Osona en 5 dies

Sant Pere de Casserres (les Masies de Roda)

Viu una setmana de conte amb la teva visita a Osona per conèixer a fons tot allò que Osona té per oferir-te!

Agenda comarcal

DIA 1

Descobreix en bicicleta elèctrica Viladrau i del Parc Natural del Montseny,  deixa’t fascinar pels colors, les olors i els sons d’un bosc relaxant i uns paisatges únics.

DIA 2

Visita Espinelves bonic poble rural popular pel seu entorn natural, dins del bosc més gran de Catalunya, a la zona del Montseny-Guilleries.

DIA 3

Les orquídies del Parc del Castell de Montesquiu, una sortida botànica per conèixer les orquídies del Parc del Castell de Montesquiu, per poder observar i gaudir d’aquestes espectaculars flors. 

DIA 4

Busquem rastres de la fauna salvatge al Vidranès, una sortida en què aprendreu coses sorprenents mentre busqueu rastres de la fauna salvatge que ens envolta.

DIA 5

Visita el Castell de Montesquiu, el seu origen sembla poder-se trobar en una petita guàrdia o talaia de planta rectangular, probablement dels segles X i XI. 

ALLOTJAMENTS

Pots escollir entre les diferents opcions d’Espinelves

També et pots allotjat al Càmping de Vidrà 

DIA 1

Visita granja vaques de llet i munyir una vaca a la granja Cal Rei,  participa i fes de pagès per un dia amb els vedells i les vaques. 

DIA 2

A través dels sentits podem descobrir un gran ventall de nous conceptes al Parc de les Olors de Taradell, tallers dinàmics i divertits perquè els infants aprenguin com és d’important estimar la natura i el planeta. 

DIA 3

Savassona, un conjunt de riquesa natural i cultural que us oferirà un viatge en el temps on l’herència dels avantpassats neolítics, ibers i medievals es pot observar en tres indrets: el castell del segle XVII, l’església romànica de Sant Pere i, situada en un planell de roca, l’ermita de Sant Feliuet una joia del preromànic català a Tavèrnoles, envoltada de tombes antropomorfes i grans roques on s’hi practica l’escalada en bloc que proporciona unes vistes excepcionals.

DIA 4

Parc d’Aventura Anigami, una masia enmig del bosc amb una gran qualitat de serveis i activitats per a tota la família

DIA 5

Descobreix Rupit en família amb en Rupes, joc de pistes per descobrir el nucli històric de Rupit amb en Rupes, la mascota del poble. 

ALLOTJAMENTS 

Et pots allotjar al Mas Sabaters .També et pots allotjat a l’Hostal Estrella o La Devesa de Rupit .

Back To Top