skip to Main Content

Les orquídies del Parc del Castell de Montesquiu

Sortida botànica per conèixer les orquídies del Parc del Castell de Montesquiu. Durant l’itinerari visitareu diversos hàbitats per poder observar i gaudir de les singulars formes i colors d’aquestes espectaculars flors. Depenent de l’època, podreu observar la flor del simi, l’abellera catalana, l’orquídia de la passió, les mosqueres, l’orquis cremat o la flor de l’home penjat. Aprendreu a reconèixer-les, descobrireu algunes de les seves singularitats i relacions amb pol·linitzadors i les seves principals característiques. En aquesta zona, situada al nord d’Osona, s’hi poden trobar fins a 28 espècies diferents d’orquídies, tot un tresor natural per descobrir.

Aquest producte de senderisme botànic està destinat als amants de la natura. És una activitat física de baixa intensitat, dirigida a grups reduïts, que ens permet gaudir, observar i conèixer un recurs propi de l’espai natural.

La singularitat del producte és poder observar, gaudir, conèixer i al mateix temps aprendre sobre unes de les flors més boniques i espectaculars que tenim a l’espai natural del Parc del Castell de Montesquiu.

 

Més informació: Muntanya i Natura

Back To Top