skip to Main Content
Vols Guanyar Un Premi Per Gaudir De La Comarca D’Osona? Participa En El Concurs ‘Osona, Som Gastronomia’ Del 4 Al 24 D’abril.

Vols guanyar un premi per gaudir de la comarca d’Osona? Participa en el concurs ‘Osona, som gastronomia’ del 4 al 24 d’abril.

Per aconseguir ser un dels finalistes del concurs només has de compartir fotografies a Instagram relacionades amb la gastronomia d’Osona i etiquetar-les amb #osonaturisme i #osonasomgastronomia.Tens temps fins al 17 d’abril per compartir les teves imatges a Instagram. Per seleccionar el guanyador escollirem 3 imatges finalistes d’entre totes les imatges etiquetades i les publicarem al nostre perfil d’Instagram. Del 18 al 24 d’abril podràs votar la imatge que més t’agradi de les 3 finalistes i la que tingui més likes serà la guanyadora.

El guanyador/a rebrà el següent premi: pack “Viu el Montseny”, que inclou una visita a l’Espai Montseny de Viladrau, una visita a l’empresa Castanya de Viladrau, un dinar al restaurant Fonda el Racó de Viladrau per a dues persones, i a més una panera amb una gran varietat de productes del col·lectiu Osona Terra.

Anima’t a participar i descobreix Osona!

Back To Top