skip to Main Content

Aquest cap de setmana, veniu a gaudir de la riquesa cultural i gastronòmica d’Osona amb Gastromuseus’16. Feu ja la vostra reserva!

Aquesta campanya us ofereix una entrada gratuïta a tots els museus que vulgueu, gaudint d’una variada oferta gastronòmica i hotelera a uns preus immillorables: menús, especialment elaborats per a l’ocasió, per tan sols 15 € per persona i allotjaments a només 20 € per persona. És a dir, únicament per 35 € podreu escollir el vostre pack, seleccionant els museus, restaurants i allotjaments que més us agradin entre una àmplia i variada oferta. Gatromuseus’16 és una campanya organitzada pel Consell Comarcal d’Osona juntament amb museus, el sector hoteler i el de la restauració amb l’objectiu incentivar la cultura, la gastronomia i el turisme d’aquesta comarca. Sens dubte, es tracta d’una iniciativa molt engrescadora i atraient, ideal per gaudir de la cultura i gastronomia osonenca a uns preus insuperables.A més, en aquesta ocasió, podreu triar entre un ampli ventall de museus, allotjaments i restaurants.
Els museus participants seran: el Museu Episcopal de Vic; Museu de l’Art de la Pell de Vic; Museu del Ter de Manlleu; Casa Museu Verdaguer de Folgueroles; Museu del Coure de Les Masies de Voltregà; Museu Arqueològic de l’Esquerda de Roda de Ter; Centre d’Interpretació del Camp de les Lloses de Tona; Centre d’Interpretació Espai Montseny de Viladrau; Ecomuseu del Blat de Taradell i Monestir de Sant Pere de Casserres de Les Masies de Voltregà.Entre els hotels i cases rurals participants cal destacar: l’Alberg de Vic; l’Avenc de Tavertet; Càmping la Balma d’Espinelves;  Càmping la Vall de Taradell; el Permanyer de Sant Bartomeu del Grau; el Seminari de Vic i l’Hotel-Restaurant Xalet la Coromina de Viladrau. Pel que fa als restaurants, podreu assaborir uns deliciosos menús, elaborats amb motiu de Gastromuseus a Ca la Teresona de Vic, Cal Fusté de Vic, Can Baumes de Tavertet, el Foment de l’Esport de Tona, la Taverna del Call de Vic, Major 3 de Vic i el Sambucus de Manlleu. Aquest cap de setmana, veniu a gaudir de Gastromuseus’16, la perfecta combinació entre  la cultura i la gastronomia osonenca als millors preus. Feu ja la vostra reserva a www.gastromuseus.cat. No us podeu perdre!
Back To Top