skip to Main Content

Voleu viure una autèntica aventura i descobrir paisatges únics? Us recomanem les rutes 4×4, incloses a la campanya d’Osona ‘Terra, aigua i aire’

  • Ruta 4×4 Rupit. Voleu conèixer on s’amagava el bandoler Serrallonga? La millor opció és triar aquesta ruta de 2 hores -durant la qual-, descobrireu el Salt de Sallent de 120 metres d’alçada, l’Agullola de Rupit, el mirador de les Guilleries, l’ermita romànica de Sant Joan de Fàbregues, 40 km de cingles vermells, rieres amagades, entre molts altres bells paisatges.

  • Ruta 4×4 de Savassona. Ideal pels amants de la natura. Es tracta d’una excursió guiada a bord de tot terrenys, on descobrireu l’Espai Natural Guilleries-Savassona i l’impressionant monestir de Sant Pere de Casserres, amb visites al mirador del Salt de la Minyona, des d’on podreu contemplar el Montseny, la Vall de Sau i les Guilleries.

  • Ruta 4×4 del Tresor. Una ruta ideal pels més curiosos i aventurers. Travessareu salts d’aigua de 200 m, us endinsareu en boscos mil·lenaris i descobrireu rieres amagades, paisatges secrets, coves neolítiques, monestirs, ermites perdudes… No us la podeu perdre!

  • Ruta 4×4 del Secret. Res millor per descobrir els meravellosos paratges que han quedat perduts enmig del paisatge antic de les Guilleries. Aquesta ruta us transportarà als antics camins, boscos i rieres per on s’amagava el mític bandoler Serrallonga. L’itinerari transcorrerà per Rupit, Cingles de Tavertet, Susqueda, turó del Llamp, turó del Mal Sopar, antic poble de Querós, Santuari romànic del Coll i el Mas Serrallonga, entre altres indrets inèdits.

  • Ruta 4×4 Rupit i Tavertet. Paratges idíl·lics, racons màgics, Rupit, salt de Sallent, bosc dels Mags, Tavertet, masia gòtica de l’Avenc, salt de Tirabous, la roca Abella, el pla del Castell, el mirador de pla Boixer… Amb aquesta ruta descobrireu els amagatalls, enmig dels boscos i cingleres de les Guilleries i el Collsacabra. També escenaris de la vida i gesta del carismàtic Serralonga.

Veniu a gaudir d’un cap de setmana divertit, aventurer i inoblidable a Osona amb les rutes 4×4 de la campanya ‘Terra, aigua i aire’ d’Osona

Back To Top