skip to Main Content

Compte enrere per a la 3a edició de la Cabrerès Mountain Marathon, una cursa de trail running en majúscules

A més, transcorrerà per un marc incomparable: el Collsacabra, un massís pertanyent a la Serra Transversal de Catalunya que enllaça el Prepirineu oriental amb el Prelitoral mediterrani. Per tant, si participes, gaudiràs d’unes vistes singulars, amb impressionants precipicis que contrasten amb les verdes valls. També, travessaràs camins que uneixen petits nuclis de població amb molt d’encant com: Rupit, Tavertet, l’Esquirol, Cantonigròs o masies aïllades, indrets on no molts anys enrere, els vilatans vivien de forma autosuficient.

Així doncs, durant aquesta prova, podràs contemplar un paisatge canviant i les diferents perspectives de l’horitzó que s’aconsegueixen amb aquest cursa de trail running que la converteixen en una competició molt atractiva pels amants d’aquest esport, doncs, permet descobrir racons d’una bellesa única mentre es practica esport.

La Cabrerès Mountain està organitzada per l’Associació Esportiva Cabrerès, coorganitzadora de la prova juntament amb el Diari SPORT. Aquesta associació coneix a la perfecció les característiques de l’entorn i la seva dilatada experiència en l’organització de la mítica marxa CabrerèsBTT garanteixen l’espectacularitat del recorregut i una bona gestió de l’esdeveniment.

Ara bé, si vols participar en aquesta aventura, hauràs de matinar; doncs, el tret de sortida tindrà lloc el diumenge 6 de novembre a les 8 hores des del Village Cabrerès Mountain Marathon, ubicat a l’Esquirol.Pots fer la teva inscripció al següent
enllaç. Podràs recollir el teu dorsal als següents punts:L’Esquirol: Village CabrerèsMM (davant de l’Ajuntament).

5 de novembre: de 15.00 h a 19.00 h. Carpa Organització.

6 de novembre (el mateix dia de la cursa): a partir de les 5.30 h. Carpa Organització.Vine a gaudir de la Cabrerès – Mountain Marathon, t’hi esperem!

Back To Top