skip to Main Content
Olost Acull La 8a Edició De La Fira D’en Rocaguinarda, Un Esdeveniment Al Voltant De La Figura D’aquest Popular Bandoler

Olost acull la 8a edició de la Fira d’en Rocaguinarda, un esdeveniment al voltant de la figura d’aquest popular bandoler

En Rocaguinarda va tenir una vida estretament lligada a Olost i els seus boscos. Per això, aquest poble, cada any, li dedica una fira on es relaten els episodis més significatius de la seva trajectòria.

Des de les 11 h fins a les 19.00 h, els carrers d’aquest poble del Lluçanès es traslladaran quatre segles enrere a través de diverses representacions teatrals al centre de la vila. Aquests espectacles ens traslladaran a un període històric marcat pel bandolerisme, els botxins, la brutícia, els pidolaires i pillets de tota mena. Enguany, a partir de les 17’30 h, podreu gaudir de tota una sèrie de novetats com espectacles tipus Burlesque davant la taverna i l’indult del bandoler, entre altres.

Al mateix temps, com es tracta d’una fira d’arts i oficis, també podreu gaudir de parades de productes artesans, actuacions i exhibicions d’antics oficis. Paral·lelament, estan previstes activitats d’animació infantil, on no faltaran les rondalles i llegendes. Com a colofó la Fira clourà a la plaça amb un castell de focs i cava per a tothom.

Entreu dins la llegenda! No us perdeu la Fira d’en Rocaguinarda d’Olost.

Podeu consultar el programa sencer en aquest enllaç.Amb el suport de:

Back To Top