skip to Main Content
Voleu Fer Les Millors Excursions Per Osona? Us Recomanem La Nova Guia: ‘Osona Pas A Pas’

Voleu fer les millors excursions per Osona? Us recomanem la nova guia: ‘Osona pas a pas’

Osona pas a pas’ es tracta de la segona guia temàtica, editada per les Biblioteques d’Osona, després de la publicació d’una primera sobre els poetes osonencs més destacats.Osona
és una de les comarques més extenses de Catalunya, envoltada de paratges de gran bellesa i d’indrets singulars per descobrir. La Plana de Vic, el Collsacabra, les Guilleries, el Montseny, l’Alt Congost, l’altiplà del Lluçanès... Tots aquests entorns configuren una riquesa paisatgística, cultural i històrica de gran interès.Amb ‘Osona pas a pas’ us endinsareu en una comarca amb grans contrastos paisatgístics. Al vostre pas, trobareu muntanyes, rius, elevats salts d’aigua, boscos, belles ciutats… És a dir, redescobrireu el territori com mai abans l’havíeu vist. Entre les moltes propostes a fer, destaquen: els cingles de Bertí, des de Sant Martí Centelles, on gaudireu d’un conjunt de cingles impressionants amb miradors naturals com el de Grony o la Trona, des dels quals hi ha espectaculars vistes de la vall del Congost o del Montseny. També s’indiquen els millors itineraris per recórrer el centre històric de Vic; els antics carrers de Rupit; l’encant de Tavertet; el monestir de Sant Pere de Casserres, a les Masies de Roda, envoltat de les aigües de l’embassament de Sau, etc. Tot això i molt més ho trobareu a les pàgines d’aquesta nova guia.
La finalitat d’aquesta nova publicació és convertir-se en una eina que ajudi a difondre els itineraris que contenen els llibres especialitzats en excursionisme i senderisme. Si esteu pensant a planificar la vostra propera excursió per Osona, us recomanem que prèviament consulteuOsona pas a pas’ a qualsevol biblioteca de la comarca. De ben segur que us serà molt útil per redescobrir i gaudir de la comarca i els seus voltants.
En aquest enllaç podeu consultar la guia en format on-line.
Back To Top