skip to Main Content

El 19 i 20 de desembre, vine a gaudir de la Fira de la Tòfona de Centelles

Es tracta d’un mercat a l’aire lliure especialitzat, en el que es considera el ‘diamant negre’ de la cuina catalana i internacional.Paral·lelament, durant aquesta Fira, també podreu gaudir de tota una sèrie de propostes al voltant d’aquest producte. Com per exemple tallers, jornades tècniques i de debat, degustacions gastronòmiques de productes artesanals, menús a molts restaurants i bars de Centelles on la tòfona serà la protagonista i activitats lúdico-culturals, ideals per a tota la família.
Actualment, aquest certamen també inclou parades amb tòfones de territoris propers. A més, si veniu diumenge, també podreu gaudir del mercat setmanal i dels comerços de la vila, oberts per a l’ocasió.
La Fira de la Tòfona, inclosa al calendari de fires d’aquest municipi, sota la marca “Centelles és Màgia”, va néixer gràcies a l’esforç conjunt de l’Ajuntament i els recol·lectors de tòfona del territori. Per això, la tòfona continua i continuarà sent un tret distintiu de Centelles. De fet, si volteu pels comerços locals, sempre trobareu la tòfona en conserva o incorporada a algun plat tradicional o als embotits. Sens dubte, es tracta d’un producte molt estimat i preuat pels vilatans i vilatanes.
Aprofiteu el cap de setmana del 19 i 20 de desembre, per gaudir amb tota la família d’una singular fira amb un munt d’engrescadores activitats. Us hi esperem!
En aquest
enllaç, podeu consultar tota la informació sobre la Fira de la Tòfona.
Back To Top