skip to Main Content
Vine A Jugar A La Fira Del Joc De Tona

Vine a jugar a la Fira del Joc de Tona

El proper diumenge 3 de desembre arriba la 17ena Fira del Joc i la Joguina Diferent de Tona. La fira, que estarà oberta de 10 del matí a 7 de la tarda, proposa activitats de qualitat i amb joguines fetes amb criteris de justícia social. 

Durant tot el dia podreu jugar amb jocs increïbles, bicicletes màgiques, xanques, malabars i joguines com no n’heu vist abans. A més, si voleu fer-vos la vostra pròpia joguina també podreu fer-ho en un dels molts tallers que hi ha preparats per fer-vos gaudir. 

L’originalitat de les joguines és un dels elements clau, ja que es busquen jocs diferents dels que podrien trobar en les grans superfícies comercials, amb joguines d’altres tradicions i de nova creació. També es busquen jocs i joguines fetes amb materials de bona qualitat, especialment construïts de forma artesana. 

Aquesta fira és un esdeveniment per a tothom: amb jocs per a totes les edats, per jugar sol o en grup, d’habilitat o d’estratègia. I el més important, és un espai per a treballar els valors amb els més petits. 

La Fira està emmarcada dins del marc de la Festa Major d’Hivern i es celebrà dins del pavelló d’esports de Tona. Totes les activitats són gratuïtes.

 

 Amb la col·laboració de:Back To Top