skip to Main Content
Coneix Osona De La Mà De Les Seves Rutes A Cavall

Coneix Osona de la mà de les seves rutes a cavall

 El fet d’anar a cavall us donarà una nova perspectiva a la vostra visita i la farà molt més enriquidora a l’hora que petits i grans la gaudireu d’una forma molt més especial.

Els cavalls són uns animals molt agradables i agraïts amb els nens, per això, si veniu en família, no dubteu en visitar una de les moltes hípiques que hi ha al territori. A més el municipi de Vidrà disposa de la primera ruta homologada a Catalunya per la Real Federación Hípica Española. És un itinerari circular de 32 km que surt del centre del poble i recorre diferents punts de gran interès.  

Osona compta amb diverses hípiques on podreu fer activitats per a tots els públics:Hípica Can Vivet: situada a Centelles, en les seves activitats, d’un parell d’hores de duració, l’objectiu és que els nens/es descobreixin el cavall i el seu món, tot aprenent i jugant. El preu és d’uns 30€ i podreu fer-la amb nens i nenes a partir de 4 i 10 anys, depenent de l’activitat. Recordeu portar roba còmoda i moltes ganes de passar-ho bé! A més també organitzen rutes de cavall a mida amb sortida als Cingles de Bertí. Només cal que sigueu més de dues persones i podeu triar-ne la duració, des d’una hora i mitja fins a dos dies.

GT Hípic Club: Si el que voleu és fer una ruta per la comarca en aquesta hípica situada a Vic, organitzen activitats durant tot l’any entre setmana i els caps de setmana. Les rutes poden ser individuals o amb grup i sempre anireu acompanyats d’un tècnic i amb cavalls amb experiència i de tota confiança. Tant si ja sabeu muntar a cavall com si no ells us fan un itinerari segons nivell. A partir de 25€/hora sense IVA podreu triar entre rutes com la de l’Ermita Sant Jordi, l’Ermita La de Munt o la Ruta La dels Munts.

Viatges Alemany: Aquesta opció és perfecta per a aquells que només volen preocupar-se de gaudir. Viatges Alemany us organitza un pack que combina allotjament en casa rural amb una activitat lúdica a l’aire lliure, una excursió a cavall pels paisatges més bonics de la comarca d’Osona. Tot a partir de 97€ per persona, no dubteu en apuntar-vos!

Mas Batlló: Situada a Malla, l’hípica Mas Batlló ofereix itineraris per diferents indrets de l’entorn per a adults i nens de més d’onze anys amb una duració mínima d’una hora i a partir de 22€. No cal que tingueu coneixements previs d’hípica, només moltes ganes de passar-ho bé!

Centre de Doma d’Osona: Situada a Les Masies de Roda, en aquesta hípica organitzen rutes amb cavall i carruatge d’una durada mínima d’una hora i màxim de tres dies amb un preu de 20€ per hora i cavall. Si teniu canalla més gran de sis anys, també organitzen una activitat amb ponis ideal per a ells.

Hípica Iriscar: Situada a Seva, podreu fer activitats amb nens des de passejades fins a aniversaris i festes per tal que s’ho passin d’allò més bé amb els cavalls. També teniu l’opció de passar-hi el cap de setmana fent excursions a cavall combinades amb visites turístiques.

EquusVic: Situada a Vic, organitzen sortides per la zona del Puig dels Jueus o per altres zones en funció de la vostra demanda. 

Back To Top