skip to Main Content
Trasllada’t A L’Edat Mitjana Amb El Mercat Medieval De Vic!

Trasllada’t a l’Edat Mitjana amb el Mercat Medieval de Vic!

Amb el Mercat Medieval de Vic tens la oportunitat de rodejar-te de mestres artesans, cavalls i guerrers i viure una experiència 100% medieval. Entre els dies 6 i 10 de desembre de 2017, coincidint amb el pont, els carrers de la capital d’Osona tornen al segle XV. 

El centre històric de Vic s’omple de parades d’artesans de tot tipus: embotits, formatges, pa, pastisseria, cerveses, conserves o xocolata. Un paradís pels amants dels productes naturals i amb el gust d’abans.Tot sense oblidar la joieria, les herbes medicinals o els objectes de decoració. 

El Mercat Medieval de Vic és un lloc ideal per a passejar amb la canalla, ja que s’ho passaran d’allò més bé amb les exhibicions dels diferents artesans que els deixaran bocabadats: forners, ferrers o carnissers representen les professions tal i com eren al segle XV.  A més també podreu gaudir de l’exhibició d’aus rapinyaires com àguiles, falcons, voltors i mussols. 

De 10 del matí a 8 del vespre els visitants podran voltar entre les més de 300 parades situades per tot el centre històric. Un altre dels punts forts del Mercat són les activitats lúdiques que hi tenen lloc: activitats infantils, balls, música i espectacles de carrer són un reclam per a tots els públics. 

Però si hi ha un espectacle important aquest és l’Assalt de l’Altarriba, una història basada en uns fets reals succeïts a Vic durant el segle XV que es representa en diferents punts repartits per tot l’espai de la fira. Consta de 8 escenes diferents i hi participen més de 40 persones, entre actors, responsables de vestuari i il·luminació o decoradors. No us la perdeu i visiteu el Mercat Medieval de Vic, us hi esperem!Amb la col·laboració de:Back To Top