skip to Main Content
Viu Osona Sobre Rodes Amb Aquestes Activitats A Motor!

Viu Osona sobre rodes amb aquestes activitats a motor!

Ja sigui en un circuit tancat, com el kàrting, o per la natura, a la nostra comarca trobareu les millors opcions per a aquells que els agrada més anar sobre rodes que caminar. 

Si esteu enamorats del kàrting o encara no ho heu provat però voleu enamorar-vos-en, no dubteu en visitar el Circuit d’Osona. Si veniu sols o amb una colla petita podeu provar les vostres habilitats pel circuit mentre feu unes voltes. Però si veniu amb un grup de més de vuit persones, podreu fer una autèntica cursa amb entrenaments cronometrats i cursa final, una opció ideal per viure l’adrenalina d’un gran premi! 

Però si a vosaltres el que us agrada són les rutes temàtiques en 4×4 a Anigami Experiències n’organitzen pel Collsacabra, Sau, les Guilleries, el Montseny, Bisaura i el Lluçanès. Per camins i pistes forestals de bon accés visitareu els indrets més emblemàtics de cada regió, amb temàtiques diverses com el romànic, el bandoler Serrallonga, paisatges, salts d’aigua… La durada és variable i podeu fer una ruta des de dues hores fins a un dia amb tot inclòs. 

A Viatges Alemany també organitzen increïbles rutes en 4×4 per les terres més agrestes i desconegudes del Collsacabra, visitant els punts més emblemàtics de l’entorn natural i combinant-ho amb visites culturals. Unes rutes de migdia perfectes per quan fa una mica de mal temps o per descansar de les excursions dels altres dies.

 

Back To Top