skip to Main Content
Tot A Punt Per La Fira De Sant Sebastià De Sant Pere De Torelló

Tot a punt per la Fira de Sant Sebastià de Sant Pere de Torelló

El tret de sortida de la Fira el donaran el taller d’Exlibris, organitzat per la biblioteca l’Esqueller en el marc de les Biblioactivitats, i la Xerrada-Presentació del llibre “Guarir amb plantes remeieres”, el dissabte 21 al matí.

El diumenge 22, el dia de Fira, a partir de les 9 del matí, els carrers es començaran a omplir de parades amb tot tipus de productes d’alimentació i fabricació artesana.  Llavors, gratuïtament, durant, tot el matí, hi haurà passejades amb ponis pels més petits, el tradicional tast de sopa torrada amb pilotilles i farinetes i un sorteig de 10 lots de productes de pagès. També podreu veure una demostració d’elaboració de botifarra i la benedicció dels animals amb un fuet d’obsequi per a tots els assistents.

A la tarda, tancarà la Fira l’obra de TeatreL’ombra” de la Companyia Infima Arts amb la interpretació de Josep Compte. L’obra amb guió de Toni Albà i Jordi Puntí es representarà al teatre Casal Parroquial a les 18 h. Les entrades es poden comprar a l’Ajuntament i a tincticket.cat.

La Fira de Sant Sebastià de Sant Pere de Torelló té el seu origen al segle XVIII. Llavors les eines del camp, el bestiar que ramaders portaven a la fira i les manufactures de teixits eren els productes que protagonitzaven aquesta concorreguda fira. Avui en dia la fira es manté i es pot gaudir de productes artesans i de tot tipus d’activitats per a petits i grans.

Així doncs ja ho sabeu, la Fira de Sant Sebastià és l’opció perfecta per gaudir amb tota la família, us hi esperem!Amb el suport de:Back To Top