skip to Main Content
Torna El Lactium, La Mostra De Formatges Catalans 2019

Torna el Lactium, la mostra de formatges catalans 2019

Aquest cap de setmana 11 i 12 de maig de 2019, torna el Lactium, la mostra de formatges catalans, aquest any tindrà lloc l’onzena edició, aquest any al Parc Jaume Balmes de Vic. 

La mostra de formatges catalans Lactium,   no us perdeu el mercat de formatges més gran de Catalunya i un intens programa d’activitats que es centra en l’entorn i la promoció de la cultura del formatge artesà. La mostra reunirà més de 200 formatges i 40 formatgeries artesanes de tota Catalunya, entre les quals podrem trobar moltes d’osonenques gràcies a la qualitat dels formatges locals.

Els productors oferiran degustacions i venda al tall dels seus formatges, maridades amb la presència d’artesans i productes agroalimentaris complementaris al formatge, els Amics del Formatge. Un any més s’entregarà el “premi millor formatge català LACTIUM 2019”. A més podrem trobar l’Aula del Formatge Bonpreu-Esclat, el TXISCorner, la mostra de Bestiar Viu, i dissabte a la nit el Rock & Txis.

L’Associació rutes del Romànic en coordinació i col·laboració amb Osona Turisme i el programa Fet a Osona i la Xarxa Productes d ela Terra, participa al TxisCorner amb una proposta diferent, amb la que els assistents van podran fer una ruta interactiva a través del Camí Oliba descobrint la relació de la figura d’Oliba amb el territori a través d’uns tastos de formatges guiats per especialistes.

Back To Top