skip to Main Content
Plantes Aromàtiques I Cultiu Ecològic A La Fira Inspiring

Plantes aromàtiques i cultiu ecològic a la fira Inspiring

L’Ajuntament de Taradell organitza el dissabte 27 d’abril i el diumenge 28 d’abril la fira Inspiring, gràcies a la qual s’oferirà al públic l’experiència d’estar en contacte amb les plantes aromàtiques, tan presents en accions quotidianes com la cuina, la jardineria i la cosmètica.
La Xarxa Parc de les Olors promou la col·laboració entre diversos actors del sector, com productors, indústria i consumidors, i estimula les oportunitats al voltant del cultiu ecològic de les plantes aromàtiques i medicinals.

L’objectiu és recuperar i estendre el coneixement sobre les plantes aromàtiques i organitzar activitats divulgatives, en les quals els sentits es deixin emportar per les olors d’aquestes plantes ecològiques, que es troben a infusions, herbes medicinals, jardins i horts domèstics, la gastronomia i productes de bellesa entre d’altres.

Durant el primer dia de la fira Inspiring, es promourà la venda de productes del Parc de les Olors, es realitzarà un mural al terra de Pintura 3D en directe (street art), es presentarà la col·lecció de llibres Brins de coneixement de Pilar Comes i es produirà un col·loqui. A més, per a les persones que hagin adquirit entrades, també s’oferiran tallers, degustacions i experiències.

El diumenge 28 d’abril també es vendran productes de la Xarxa Parc de les Olors, hi haurà música en directe a càrrec de l’Escola de Música l’Arpa de Taradell.

Les experiències que s’oferiran durant el cap de setmana per a les persones amb tiquet inclouen: destil·lació de plantes aromàtiques i aromateràpia, perfums terapèutics a partir d’olis essencials, plantes medicinals i infusions, cosmètica natural, olis, vinagres i condiments aromàtics i jardineria sostenible.

Back To Top