skip to Main Content
‘Benvinguts A Pagès’: Torna La Gran Festa De La Pagesia Catalana, Amb 10 Explotacions Osonenques

‘Benvinguts a Pagès’: torna la gran festa de la pagesia catalana, amb 10 explotacions osonenques

L’experiència Benvinguts a Pagès torna el primer cap de setmana de juny a tota Catalunya. La gran festa de la pagesia celebra els dies 1 i 2 de juny la quarta edició consolidant-se com una proposta lúdica i de país que difon el món rural, posa en valor el sector primari i dona a conèixer l’origen dels productes agroalimentaris que es produeixen a Catalunya.

L’esdeveniment gira al voltant de les visites gratuïtes a les granges, explotacions agrícoles, ramaderes i pesqueres del país i s’articula com una proposta rodona que compta amb la implicació dels restaurants i dels allotjaments rurals, així com la programació de nombroses activitats complementàries i divulgatives. El cap de setmana de portes obertes al món de la pagesia catalana ajuda a desestacionalitzar el turisme arreu i esdevé una oportunitat per redescobrir el territori.

Aquest 2019 la comarca d’Osona hi participa amb 10 explotacions que obren les seves portes, 8 restaurants ofereixen el menú de Benvinguts a Pagès i 8 allotjaments oferten avantatges per passar el cap de setmana. A més s’organitzen fins a 5 activitats complementàries com ara caminades, rutes, o visites.

Consulta més informació sobre el Benvinguts a Pagès a Osona en aquest enllaç o descarrega’t el díptic informatiu

 

Back To Top