skip to Main Content
Tasta Els Millors Productes Elaborats Amb Nous A La Fira De La Nou De Montesquiu

Tasta els millors productes elaborats amb nous a la Fira de la Nou de Montesquiu

Les parades de nous i els productes elaborats amb aquest fruit sec (formatge, pastissos, ratafia…) es donaran cita en aquest certamen que combina una fira d’artesania amb un mercat on es posaran a la venda més de 300 quilos de nous procedents de nogueres del Bisaura i de l’Empordà.

Al llarg del dia hi haurà animació infantil, ponis, inflables, jocs gegants infantils, la 3a exposició col·lectiva Nouart i la tradicional exhibició de tall de fusta artístic a càrrec d’alumnes i professors del Centre de Formació Forestal Especialitzada de la Solana al Castell de Montesquiu.

Altres actes destacats de la fira seran l’exposició de vehicles d’ocasió i la de bicicletes, a més de la VI Trobada d’acordionistes que se celebrarà a la tarda al costat de la Pèrgola, amb refrigeri popular.

A més, la nit del dissabte 13 es durà a terme el Sopar Tastet de tapes amb la nou com a ingredient estrella. Serà a partir de les 20.30h a la sala d’actes de l’Ajuntament de Montesquiu on cada tapa tindrà un preu de 2 euros. Entre les tapes que s’oferiran destaquen la pasta amb gorgonzola, rúcula i nous; la torrada d’hummus amb Tapenade de nous; el bacallà confitat amb crema de rocafort i nous; el tastet d’estofat de senglar o el pastís de sara amb crema de nous. Amb la col·laboració de:

Back To Top