skip to Main Content
Neix El Collsacabra Viu, Un Programa D’activitats Pels Caps De Setmana D’octubre

Neix el Collsacabra Viu, un programa d’activitats pels caps de setmana d’octubre

Aquest 2018 neix el Collsacabra Viu, una iniciativa mancomunada amb tots els pobles del Collsacabra (L’Esquirol, Rupit i Pruit, Tavertet, Cantonigròs, Sant Julià de Cabrera i Sant Martí Sescorts). 

En el Collsacabra Viu s’hi sumen més de 70 activitats de diferents àmbits: esportives, gastronòmiques i culturals, de les quals algunes ja tenen una notable trajectòria com la Fira del Bolet a Cantonigròs, la Cabrerès Marató de Muntanya a l’Esquirol, la pedalada de Rupit, i la TransCabra Festival de Músiques Conscients. També hi ha activitats totalment noves, com Mosical, un cicle de concerts i accions culturals combinades amb actes gastronòmics i el Romànic al Collsacabra. 

Les activitats del CollsacabraViu s’iniciaran aquest dissabte 6 d’octubre a Rupit amb activitats d’esport com la Pedalada de Rupit, de música amb el TransCabra – Festival de Músiques conscients,  la projecció de la pel·lícula “K2, tocant el buit”, i el Concert-Vermut amb la Vic Swing. 

El cap de setmana del 13 i 14 d’octubre les activitats es traslladaran a Cantonigròs, amb la XXIIa Fira del Bolet, el I Canicros del Collsacabra, un showcooking de la mà d’Ignasi Camps, contes de muntanya pel públic familiar i un espai per descobrir diferents publicacions del Collsacabra del fotògraf de Cantoni, Carles Comella. 

L’Esquirol serà l’amfitrió de les activitats la setmana del 19 al 26 d’octubre, i presenta activitats relacionades amb l’esport, la cultura i també l’alimentació, posant el centre d’atenció en els productes bio i els consums responsables. En el cartell figuren activitats com la 4a edició de la Cabrerès Marató de Muntanya, el showcooking per a carreres d’autosuficiència de la mà d’Astrid Barqué, rocòdrom, tirolines, i la segona edició de les Jornades de Turisme i Esport. 

Per últim, el darrer cap de setmana les activitats es traslladaran a Tavertet, que acollirà actes com els contes infantils de muntanya, les rutes temàtiques per la cinglera, les tirolines a la mateixa cinglera, o el concert espectacle de Joan Reixach a l’esglèsia de Sant Cristòfol.

 

 

 

Back To Top