skip to Main Content
S’obren Les Inscripcions De La Marxa Terra De Remences

S’obren les inscripcions de la Marxa Terra de Remences

Ja estan obertes les inscripcions de la 22a Marxa Terra de Remences, una volta ciclista que passa per territori de la Garrotxa, el Ripollès i Osona. La Terra de Remences recorre municipis osonencs com Manlleu, Cantonigròs, Sant Pere de Torelló i Torelló.

La marxa tindrà lloc el diumenge 12 de maig, amb sortida a les vuit del matí del carrer Ample de Sant Esteve d’en Bas (Vall d’en Bas). Tindrà dos recorreguts, un de llarg, de 175 km i 2.600 m de desnivell acumulat (amb els colls de Bracons i de Condreu, tots dos de 1a categoria, com a principals fites), i un de curt, de 100 km i 1.280 m de desnivell (Capsacosta i Coll de Canes, que haurà de coronar tothom).

Com a principal novetat aquest any, la marxa no només puntuarà pel 12è Circuit cicloturista Ciclopirineus, la 29a Challenge catalana o el 5è Circuit femení, sinó que també formarà part del calendari internacional UCI Cycling for all, unint-se d’aquesta manera a curses mítiques com la Quebrantahuesos de Sabiñánigo o la Sierra Nevada Límite.

La Terra de Remences ha tingut en els últims anys la presència d’esportistes com Dani Pedrosa, Marc Coma, David Millar, Roberto Heras, Joan Llaneras, Carles Torrent, Maverick Viñales, Xevi Pons, Nan Oliveras, Gerard Farrés, Javier Moracho o Marc Trayter entre molts d’altres.

Us hi podeu inscriure fins que s’arribi a la xifra de 3.000 cicloturistes, número que limita l’organització. Una part de les inscripcions de la Terra de Remences es destina a col·laborar amb Oncolliga, la Fundació Albert Bosch, Càritas Garrotxa i Creu Roja.

Back To Top