skip to Main Content
L’Esquerda Passa A La Següent Fase Del Concurs ‘El Monument Favorit Dels Catalans 2019’

L’Esquerda passa a la següent fase del concurs ‘El Monument favorit dels catalans 2019’

El jaciment arqueològic de l’Esquerda ha passat a la segona fase del concurs ‘El Monument favorit dels catalans 2019’ després de ser el monument més votat en la fase classificatòria.

En la primera semifinal, ara en marxa, l’Esquerda s’enfronta al monestir de Santa Maria de Ripoll, que va quedar en quarta posició en la votació. Es pot votar per un dels dos monuments fins a aquest dimecres dia 3 a les 10h. El més votat passarà a la gran final.

Es pot emetre un vot cada hora i totes les persones que participin entraran en el sorteig d’un centenar de premis cada setmana, com estades en hotels i allotjaments rurals, àpats en els millors restaurants, lots de llibres o entrades gratuïtes als principals monuments del país.

La segona i tercera posició l’han obtingut la basílica de Santa Maria del Mar i el castell monestir d’Escornalbou. Totes dues competiran en la segona semifinal entre el 3 i el 10 d’abril. Després de les dues semifinals es donarà pas al combat decisiu, la gran final monumental, que enfrontarà els dos guanyadors de cada bloc entre el 10 i el 17 d’abril. Aquell dia sabrem quin és el Monument favorit dels catalans 2019, entre les 13 i les 14 h i en directe, al ‘Popap’ de Catalunya Ràdio.

 

El concurs està organitzat per la revista SÀPIENS, l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural del Departament de Cultura i Catalunya Ràdio.

Back To Top