skip to Main Content

Saps que Osona s’ha adherit a la campanya ‘Catalunya, Regió Europea de la Gastronomia 2016’ (CREG’16)?

Una mostra d’això és el reconeixement que ha rebut Catalunya com a Regió Europea de la Gastronomia 2016 (CREG’16), al qual, la comarca d’Osona s’ha adherit.



Aquesta distinció vol destacar les diferents cultures alimentàries europees, estenent l’educació a favor d’una alimentació saludable i sostenible, fomentant la innovació gastronòmica i en definitiva, contribuint a una millor qualitat de vida de les persones. Altres objectius d’aquesta campanya són posicionar el producte agroalimentari local com a exponent singular del territori i com a base d’una cuina que aporta un accent particular a la cultura; posicionar Catalunya pels seus productes, la seva cuina i com a destinació turística enogastronòmica.




Per tant, en el marc d’aquesta campanya, Osona organitzarà activitats i iniciatives per promocionar els seus productes alimentaris més típics. Sens dubte, Osona compta amb un reconegut patrimoni gastronòmic, on els embotits i derivats del porc són els protagonistes. A més, també cal tenir en compte que, al voltant de la riquesa culinària d’Osona, s’ha estructurat tot un teixit productiu que permet mantenir una producció agroalimentària local d’una gran qualitat i diversitat. A més d’adherir-se a aquesta iniciativa, aquesta comarca també ha impulsat la campanya
‘Osona. Som Gastronomia’,  on es dóna a conèixer el seu valor gastronòmic, així com, totes les activitats i festes que se celebren al voltant de la seva cuina.



Vine a descobrir la cuina d’Osona i gaudiràs de productes de qualitat i de proximitat. En aquest
enllaç, trobaràs més informació sobre la campanya ‘Catalunya, Regió Europea de la Gastronomia 2016’.
Back To Top