skip to Main Content
Saps Que Osona Compta Amb Dos Restaurants Amb Estrella Michelin? Vine A Gaudir De La Seva Exquisida Gastronomia

Saps que Osona compta amb dos restaurants amb estrella Michelin? Vine a gaudir de la seva exquisida gastronomia

Ara bé, gràcies a dos restaurants amb estrella Michelin com: Can Jubany i la Fonda Sala, el valor de la cuina osonenca encara es consolida més, arribant a ser coneguda internacionalment.



Can Jubany va néixer l’any 1995 de la mà del reconegut xef Nandu Jubany. Aquest restaurant, situat a prop de Calldetenes (Osona), ha esdevingut tot un referent de l’alta cuina i gastronomia de qualitat, arribant a ser reconegut amb una estrella Michelin. Sens dubte, el xef Jubany és un enamorat incondicional de la cuina. Amb només 13 anys, va donar els seus primers passos al món de la restauració, treballant al restaurant dels seus pares, que li van ensenyar l’ofici. Des de llavors, en Nandu s’ha dedicat amb passió a l’art culinari i així ho transmet, dia rere dia, al seu restaurant, oferint receptes innovadores que conserven l’essència de tota la vida. Risottos, Arròs amb espardenyes, Tàrtar de gamba, Canelons de pollastre de pagès i la tòfona, que aquest xef és un mestre a l’hora d’elaborar-la, són només una petita mosta de les delícies d’aquest restaurant.



Pel que fa a la
Fonda Sala, es tracta d’un establiment familiar, situat al bell mig d’Olost (Lluçanès). L’ànima d’aquest restaurant és el xef Toni Sala que ha anat introduint les seves experiències, traduïdes al plat en plaers gastronòmics d’alta qualitat. La Fonda Sala també compta amb el reconeixement d’una estrella Michelin que conserva des de 1992; tot un mèrit. La seva proposta culinària es basa en una variada cuina de mercat, aprofitant el producte de proximitat. En paraules del xef Sala: ‘la nostra cuina es basa essencialment en el producte del mercat i de l’entorn immediat, defugint sempre de la sofisticació excessiva, però, sense rebutjar la inventiva ni la subtilesa del tractament concret per cada plat’. Sens dubte, l’aposta d’aquesta Fonda és la cuina tradicional, elaborada amb productes de temporada i amb una progressiva evolució cap a les noves tendència culinàries.



A Osona, podreu assaborir les magnífiques propostes de dos restaurants amb estrella Michelin i també, descobrir la seva suculenta campanya: Osona. Som Gastronomia’, una exquisida manera de seduir el vostre paladar. Veniu a descobrir-ho!
Back To Top