skip to Main Content

Ruta de la Tòfona: Una experiència sensorial en parella al Lluçanès

Descobreix la Ruta de la tòfona del Lluçanès en parella, una experiència única que et transportarà als sentits durant la temporada d’hivern d’aquest apreciat tresor culinari. 

Inicia el teu viatge amb una visita guiada a una plantació de tòfones a Noir et Blanc, on coneixeràs de primera mà la producció d’aquest tresor de la terra, i com no, seguiu amb un tast-maridatge a Cal Siller, conduït pel sommelier i maitre David Gomis, qui us guiarà a través d’un viatge sensorial al voltant de la tòfona. Per completar aquesta experiència de benestar, no et perdis el tractament de tofonateràpia, una veritable delícia per a tots els teus sentits. 

Aprofitant la vostra estada al Lluçanès, descobriu les meravelles del romànic del Lluçanès amb petites ermites, capelles i imponents esglésies que mostren el llegat històric de la zona, gaudiu d’aquesta immersió cultural amb rutes guiades a mida per a tu i la teva parella. 

I per acabar el dia en un ambient de pau i sostenibilitat, relaxeu-vos en els meravellosos allotjaments del Lluçanès, especialment Ca L’estamenya a Perafita i El Teixell a Olost, dos establiments compromesos amb el medi ambient i distingits amb el reconeixement Biosphere. 

. 

Més informació de El Lluçanès • Osona Turisme

Back To Top