skip to Main Content

Ca l’Estamenya

Ca l’Estamenya

Benvinguts a Ca l’Estamenya, al bell mig de Perafita,  una casa tradicional i singular,  totalment restaurada, que compta amb:

6 apartaments rurals independents de diferents capacitats i amb un total de 30 – 32 places  alguns dels allotjaments es comuniquen. Tots els apartaments estan totalment equipats, són molt acollidors i en cap d’ells hi manca cap detall i es poden llogar de manera individual.

El Jardí exterior que disposa de més  500 m2  de jardí amb una àmplia i bonica piscina de 17x5m, amb gandules, para-sols i chill out. Un jardí ple d’ombres i arbres per descansar i relaxar-se. Zona de jocs perquè els més petits juguin. WC, dutxes i vestidors. Un espai únic i acollidor!

La Coberta, és un espai situat a l’exterior dels allotjaments, pensat  per oferir-vos una experiència única durant la vostra estada. Per a celebracions  familiars  o d’amics, trobades i  esdeveniments especials. Ideal per una celebració íntima i personalitzada, de dia, amb vistes a les muntanyes, o al capvespre amb les fantàstiques postes de sol!… tot plegat en un entorn idíl·lic!

Podràs gaudir de l’estada contemplant el paisatge del Lluçanès i també us invitarem a degustar les tradicionals COQUES DE PERAFITA a la nostra Agrobotiga del Lluçanès, un espai  on hi trobaràs  una selecció de productes artesans del territori!

Un petit plaer! Qualitat en plena natura…


Serveis

Dues sales de reunions


Llits

30 Llits


Contacte


Plaça Major, 9, 08589 Perafita

Back To Top