skip to Main Content

Ruta de la Llet

La Ruta de la Llet és una ruta turística agroalimentària que us permetrà conèixer formatgeries i granges de llet de proximitat. Podreu visitar granges d’ovelles, vaques i cabres i tastar formatges, llet i productes làctics. Tot explicat a través dels seus productors!

Podreu descobrir petites explotacions ramaderes que s’integren al paisatge i ramaders que apliquen i transmeten els coneixements tradicionals combinant les noves tecnologies de conreu i maneig dels animals. També us podreu endinsar als obradors que han trobat els seu camí per elaborar productes únics, i gaudireu dels restauradors que donen valor als productes locals incorporant-los a les seves cartes.

Gaudir del Lluçanès sense presses, de la mà dels ramaders, productors i elaboradors de productes làctics i formatges, és tot un privilegi! De la pastura de vaques, ovelles i cabres fins a taula en forma de formatge i postres làctiques. Al Lluçanès no hi ha secrets per als qui valoreu descobrir les singularitats la gent. Podeu venir quan vulgueu a comprovar tot el recorregut de la llet des dels camps, granges i processadores fins als restaurants.

Al Lluçanès la producció de llet, formatge i postres làctiques pren força, amb iniciatives molt interessants i variades. Al territori tenim des de granges de vaques, cabres i ovelles fins a restaurants que elaboren plats amb aquests productes. 

Més informació: Consorci del Lluçanès

Back To Top