skip to Main Content
Professionals Del Cinema Oriental Visiten La Colònia Rusiñol De Manlleu

Professionals del Cinema Oriental visiten la Colònia Rusiñol de Manlleu

El Festival Nits de Cinema Oriental, la Catalunya Film Comission i Osona Turisme continuen treballant per posicionar la comarca en el món cinematogràfic

En el marc dels actes del Festival Nits de Cinema Oriental el passat 21 de juliol una comitiva de professionals cinematogràfics i periodistes del sector, acompanyats per membres de l’organització del festival, la Catalunya Film Comission i Osona Turisme van conèixer una mica més del Patrimoni Industrial osonenc amb una visita a la colònia Rusiñol de Manlleu.

 

La jornada, organitzada per Osona Turisme va comptar amb la presència de personatges il·lustres del festival d’enguany com Albert Ventura o Casanova Wang. Durant la jornada es va conèixer de primera mà la història, el patrimoni industrial i la gastronomia de la comarca i les seves possibilitats. Tots els assistents, en especial els representants asiàtics, destaquen la gran potencialitat dels espais patrimonials pel món del cinema.

 

Posteriorment en els mateixos espais de la colònia es van realitzar diferents reunions entre professionals del sector, organitzadors del festival i la Catalunya Film Comission. Un exemple de l’aposta d’Osona Turisme pel turisme MICE que es va presentar fa unes setmanes sota el segell d’OSONA EVENTS.

 

El Festival de Cinema Oriental de Vic és un gran aparador per les diferents localitzacions de la comarca d’Osona, des d’Osona Turisme s’organitza anualment aquesta jornada per tal de que el sector cinematogràfic (productors, periodistes i localitzadors) descobreixin el que la comarca ofereix per a la les produccions cinematogràfiques.

Back To Top