skip to Main Content
Osona Events, El Nou HUB De Professionals En Reunions D’empresa, Esdeveniments I Celebracions A Osona

Osona Events, el nou HUB de professionals en reunions d’empresa, esdeveniments i celebracions a Osona

Osona Turisme promou una comunitat  d’agents vinculats als esdeveniments per donar-los a conèixer i potenciar organització de reunions, esdeveniments i celebracions a la comarca.

El 20 de juny al matí Osona Turisme va presentar Osona Events el HUB de producció d’esdeveniments corporatius fets a mida a la comarca al nou espai Magnet Coworking.

A la trobada hi van participar diferents gestors d’entitats públiques, espai d’esdeveniments (Hotel, casa rural, sala d’esdeveniments, coworking…), empreses d’activitats, serveis artístics (Fotografía, Vídeo, Disseny, Direcció Artística…), producció i coordinació d’esdeveniments, etc.

Es va iniciar amb la presentació del projecte, una proposta sorgida després de diverses sessions de treball entre empreses MICE (Meeting, Incentives, Conferencing & Exhibitions). Osona Events és la comunitat que uneix empreses, allotjaments, espais, activitats, productores d’esdeveniments i professionals del sector (so, llum, gràfica, vídeo…) de la comarca d’Osona. Una comunitat capaç d’assessorar i produir esdeveniments amb demanda pròpia i oferir un servei 360º ( amb els espais i professionals propis que abasten aquesta demanda).

Osona Events pretén promoure reunions d’empresa, esdeveniments i celebracions a la comarca, posicionant Osona com una de les destinacions referents per les empreses, de fora i de la mateixa comarca per dur a terme els seus esdeveniments. La comunitat disposa d’una cercador on poder trobar espais i serveis filtrant segons les necessitats de cada esdeveniment. A més, es disposa d’un contacte per tal de presentar sol·licituds d’esdeveniments fets a mida.

Per tal de formar part de la comunitat, les empreses només han d’omplir el formulari específic per allotjament, espai, organitzador o proveïdor d’esdeveniments o el formulari específic per empreses d’activitats o incentius.

A la segona part de la jornada va tenir lloc una dinàmica per posar en comú idees i inquietuds sobre el nou projecte entre els assistents i va finalitzar amb un espai de Networking maridat amb els productes Fet a Osona Aliments Excel·lents.

Osona Events no només és un cercador d’espais i serveis per esdeveniments, Osona Events és una comunitat que uneix professionals en reunions d’empresa, esdeveniments i celebracions a Osona per compartir idees, inquietuds, informar-se i formar-se en les noves tendències del sector… Una comunitat on créixer i cooperar  conjuntament per impulsar el MICE a la comarca d’Osona.

Back To Top