skip to Main Content
Per Nadal Osona S’omple D’activitats, No Te’n Perdis Ni Una!

Per Nadal Osona s’omple d’activitats, no te’n perdis ni una!El Nadal és una de les èpoques més boniques de l’any, ens reunim amb la família i gaudim del temps junts. Però també és el moment ideal per a visitar fires i festes, que es multipliquen per l’ocasió, comptem amb un munt d’oportunitats per a gaudir dels nostres dies lliures.

 

Osona ens encanta el Nadal, per això volem proposar-vos un seguit de fires perquè el gaudiu al màxim. A Vic durant tot el Nadal trobem la Fira d’Artesans, situada a la plaça Major, o la Fira de Santa Llúcia, a la Plaça dels Màrtirs els dies 15 i 16 de desembre.

Manlleu podem gaudir en família al Badanadal amb dues pistes de gel, tobogan amb trineus, ludoteca, espectacles, tallers, …. i a més visitar l’Express Pop Up Store, obert fins al 5 de gener o la Galeria d’Art. Mercat d’Art MGA al Pop Up Express, una mostra d’art contemporani en aparadors en desús.

 

Centelles us convidem a gaudir de la 10a Fira de la Tòfona, el proper cap de setmana del 16 i 17 de desembre o la Festa del Pi declarada festa d’interès nacional que se celebra els últims dies de l’any. 

 

A Taradell tenim la Fira de Santa Llúcia, un clàssic nadalenc, i just després del Nadal les Festes de Sant Antoni Abat o Festa dels Tonis, declarada Festa d’Interès Nacional com les de Santa Eugènia de Berga

 

El 17 de desembre podem passejar per la 8a Fira de Pont a Pont a Roda de Ter i a la VI Fira Santulària Santa Eulàlia de Riuprimer.

 

I no et pots perdre els pessebres vivents de Tona i Rupit.


Aquest Nadal vine a visitar-nos! Descobreix moltes més activitats a la revista del Nadal a Osona.

Back To Top