skip to Main Content
Les Millors Activitats Per A Que Els Nens Visquin El Nadal A Osona

Les millors activitats per a que els nens visquin el Nadal a Osona

 A Osona organitzem moltes activitats, tant per grans com per petits, que pots consultar a la nostra agenda. Els nens i les nenes passen molt de temps de vacances per aquesta època, per això us portem un seguit d’activitats, tallers i parcs infantils per a que ells s’ho passin d’allò més bé.Vic compta amb el divertidíssim Festival de la Infància, un clàssic de tots els Nadals a el Sucre, al Museu Episcopal de Vic trobareu les activitats d’El Cel a la Terra i la Pell del Món, si voleu passar uns dies més culturals. I dos tallers, el del Museu de l’Art de la Pell i el de l’AC Vic.

A Manlleu tenim el Badanadal, la coneguda fira de gel, i diversos tallers i activitats com el de còctels  a l’Aula del Mercat Municipal.

Sant Hipòlit de Voltregà també compta amb el seu propi saló de la infància, el Masijoc, però també hi trobareu tallers de Nadal, un Tió popular gegant i l’olivera dels desitjos.

A Tavertet trobareu activitats infantils i familiars, com el taller de decoracions nadalenques o la celebració del festival “El dia més curt” el 23 de desembre al Cineclub Geganters. A Sant Pere de Torelló han organitzat un munt d’activitats de Nadal pels més petits, com el taller de tions, la cagada de tió popular i el trenet turístic el dia 24 de desembre, el Saló de la Infància del 2 al 4 de gener o el taller de fanalets el dia 5 de gener.

A Balenyà podreu gaudir del Parc de Nadal, les Nadales del Club Patí, cagar el tió o participar al XII Concurs de dibuix i pintura infantil i juvenil. Els tallers nadalencs per a infants també els trobareu a Sant Bartomeu del Grau o a Tavèrnoles.

A Sant Quirze de Besora podreu acomiadar l’any amb la VII Cursa de Sant Silvestre i gaudir amb la Cagada del Tió o el Saló de la Infància, a més, també hi podreu veure la representació infantil Nit de Reis. No us perdeu el XII Saló de Nadal de Sant Julià de Vilatorta o el Caga Tió i l’Olostpark d’Olost. A Sant Vicenç de Torelló celebren el Festival de Nadal solidari “Cap nen sense joguina” i el Saló de la Infància.

Si voleu escoltar una cantada de Nadales la trobareu a Alpens, on també hi fan un taller de fanalets. Els fanalets també els podreu trobar a Centelles, on, a més hi celebren el 72è Concurs de fanalets. Podeu anar a Folgueroles a gaudir amb les cantades de Nadales, una activitat molt bonica! A Prats del Lluçanès han muntant un munt d’activitats, com el XXXI Nadal al carrer, l’Home dels Nassos o el Cap d’Any Infantil. A Roda de Ter us espera el Casal de Nadal, una activitat que també trobareu a Tona.

Back To Top