skip to Main Content

Parem una taula romana al Camp de les Lloses

Taller de vida quotidiana per compartir en família dins el Centre d’Interpretació del Camp de les Lloses. Parant una taula amb reproduccions d’època romana ens endinsarem a la vida quotidiana de la gent que va viure a l’establiment fa 2.100 anys. Compartirem un àpat amb pa d’època, formatge i mel. Viureu la romanització a través del fet de menjar plegats, cosa que us permetrà fer un viatge històric; coneixereu la societat, l’economia, el comerç i els costums i creences d’una manera lúdica i participativa.

És un taller ideal per fer en família. Al voltant d’una simple taula, amb objectes d’època, us traslladem a com era una família fa 2.100 anys. Compartir el coneixement amb la família és una activitat social molt recomanable en grup familiar. Hi ha la possibilitat de vestir un membre de la família de soldat romà amb les reproduccions de l’armament i el vestuari d’època romanorepublicana.

És un taller molt lúdic i participatiu per viure una experiència, però també és una experiència amb molt de rigor històric i arqueològic. Totes les reproduccions són fidedignes i es poden veure a les vitrines del museu, d’aquesta manera la visita esdevé un joc participatiu i engrescador compartit amb la família.

Més informació: Centre d’interpretació del Camp de les Lloses

Back To Top