skip to Main Content
Osona Sobre Dues Rodes

Osona sobre dues rodes

Una saludable forma de fer activitat física, gaudint del bell paisatge osonenc. A més, les rutes del Centre BTT Plana de Vic inclouen itineraris ben fàcils i amb pocs desnivells, per tant, són aptes per a tota la família.

A grans trets, aquestes rutes transcorren per la plana, vinculant Vic, Manlleu i els municipis situats més al sud de la comarca: com Malla, Tona, Taradell, Balenyà, entre d’altres. En aquesta ocasió, us recomanem l’itinerari:  Tona – Mare de Déu de l’Ajuda – Sant Miquel de Vilageriu – Tona, una ruta senzilla sense grans desnivells.

El punt de sortida és a la zona esportiva de Tona, des d’on us dirigireu cap a Sant Fruitós de Balenyà, on podreu veure el santuari de la Mare de Déu de l’Ajuda, una vella parròquia d’estil romànic. També passareu per les masies dels Plans de l’Alzina i el Molí de l’Omet, i continuareu cap a l’ermita romànica de Sant Miquel de Vilageriu, construïda al segle XII, fins finalitzar al mateix punt, on havíeu començat la ruta.

La distància total d’aquest recorregut és de 9 km amb un desnivell acumulat de 150 m. Aproximadament, trigaríeu en fer-la entre 1 i 2 hores, en funció, de la velocitat o de les parades que feu per descansar.

Així doncs ja ho sabeu, si us agrada fer esport en família, envoltats de natura; podeu triar la ruta que us proposem o qualsevol altra que us agradi al Centre BTT Plana de Vic. Ells com a bons experts us aconsellaran l’itinerari que més s’adapti a vosaltres.

Per a més informació, podeu trucar al telèfon: 938 894 938 o enviar un e-mail a: alberg.vic@gencat.cat.

Horari: Obert tot l’any, excepte les dues setmanes de Nadal i Setmana Santa. La resta de l’any, l’horari d’obertura al públic és: de dilluns a diumenge de 10h a 14h i de 16h a 20h.

Back To Top