skip to Main Content
La Granja-Formatgeria Mas El Garet I El Molí De La Llavina, Primeres Sortides Del “Fet A Osona”

La Granja-Formatgeria Mas el Garet i el Molí de la Llavina, primeres sortides del “Fet a Osona”

En primer lloc, al Mas el Garet, visitareu la granja, on coneixereu pas a pas el procés d’elaboració de la llet ecològica de cabra, us revelaran tots els secrets de la fabricació del formatge i finalment, degustareu un tastet d’aquest exquisit làctic. Seguidament, visitareu el Molí de la Llavina, on gaudireu de la posada en funcionament d’aquest molí hidràulic, i també podreu assaborir els seus formatges. Així doncs, es tracta d’una
activitat ideal per a tots els públics, des de famílies fins a grups d’amics. A més, no us haureu de preocupar per res, l’organització també s’ocupa dels desplaçaments:

  • Lloc de trobada: a les 9 h a l’estació d’autobusos de Vic. Tots els desplaçaments es faran conjuntament amb un mini bus
  • Grups màxims de 20 persones.
  • Guiatge: durant el trajecte, us acompanyarà un guia que us farà una explicació del territori.
  • La tornada serà al voltant de les 16.30h.
  • Preu visita 6 de juny: 25 € per persona, inclou les visites, la degustació, el mini bus i el  guia. 


No us ho penseu més i veniu a conèixer l’àmplia gamma de productes elaborats per artesans que estimen la terra, la millor forma de descobrir la riquesa gastronòmica i cultural d’Osona. Us hi esperem!

Podeu fer les inscripcions a través de la CENTRAL DE RESERVES o presencialment, a l’oficina de turisme de Vic, situada al Carrer de la Ciutat, 4.

Per a més informació: envieu un e-mail a: info@osonaturisme.cat o truqueu al: 93 885 17 15.Aquí podeu consultar totes les visites que durem a terme dins la campanya "Tot a Osona".

 

Back To Top