skip to Main Content
Fira D’Herbes Remeieres A Vilanova De Sau

Fira d’Herbes Remeieres a Vilanova de Sau

Any rere any, aquesta fira ha aconseguint consolidar-se, aplegant milers de persones interessades en les propietats terapèutiques de les plantes. 

Principalment, aquesta trobada mostrarà les propietats i usos medicinals de les herbes. Però, no únicament es centrarà en les seves aplicacions en l’àmbit de la salut, sinó que també posarà de manifest les noves tendències en sectors com el de la cosmètica, jardineria o gastronomia. En aquest darrer àmbit, cal destacar el consum de plantes aromàtiques i medicinals pel simple fet de gaudir d’una agradable sensació, i no únicament per tractar dolències. Precisament, una de les novetats d’aquesta edició serà l’apropament de la fira al món de les espècies, sobretot a aquelles imprescindibles a qualsevol cuina o restaurant. 

Durant la fira, com no podia ser menys, es donaran a conèixer els avanços en l’àmbit de la salut, gràcies a la utilització de plantes medicinals. Ens referim a la fitoteràpia, aromateràpia, desenvolupament de fàrmacs o tractament de malalties complexes.

D’altra banda, també es difondran les darreres tendències en les tisanes i infusions més exòtiques, elaborades amb plantes de llunyanes procedències. Com per exemple, les infusions de fruites de bosc, de xocolata i espècies, d’àloe vera, entre d’altres. Ara bé, també es podrà gaudir del sabor més clàssic de les plantes de sempre, com les camamilles, tes, rooibos, entre d’altres.

Paral·lelament, tindran lloc tota una sèrie d’activitats: rutes botàniques; conferències; concerts; el ball de Gegants; un taller de remeis casolans; un concurs de truites casolanes; un concurs de rams de flors boscanes, entre moltes altres sorpreses.

Així doncs, us esperem a la Fira d’Herbes Remeieres i Productes Artesans de Vilanova de Sau, on a més de conèixer les beneficioses propietats de les plantes, gaudireu del bell entorn natural d’aquesta vila, ubicada al cor de les Guilleries.

Per a més informació, us podeu descarregar el programa de la fira en aquest enllaç.

 

 

Back To Top