skip to Main Content
No Et Perdis El Nou Fet A Osona: Visita L’església Romànica De Sant Esteve De Tavèrnoles, El Monestir De Sant Pere De Casserres I Els Embotits Fussimanya

No et perdis el nou Fet a Osona: Visita l’església romànica de Sant Esteve de Tavèrnoles, el Monestir de Sant Pere de Casserres i els embotits Fussimanya

Voleu gaudir d’un dissabte cultural i assaborir la nostra gastronomia? El proper 7 de novembre, us esperem a la nova activitat del Fet a Osona. En aquesta ocasió visitareu, acompanyats d’un guia, l’església romànica de Sant Esteve de Tavèrnoles, el monestir de Sant Pere de Casserres i els Embotits Fussimanya, on us introduiran al món dels embotits, a través d’un audiovisual. A més, podreu visitar l’assecador de llonganisses i acabar la visita de la millor manera possible: amb un tastet d’embotits.

Durant el trajecte, en tot moment anireu acompanyats d’un guia, que us explicarà els secrets de la comarca i finalment, com no podia ser menys, gaudireu d’un bon àpat al restaurant Fussimanya.

No us ho voleu perdre? Preneu nota de tots els detalls:  

  • Punt de trobada: a les 9 h a l’estació d’autobusos de Vic i retorn al voltant de les 16.30 h a la mateixa estació d’autobusos. Tots els desplaçaments es faran conjuntament amb un mini bus.
  • Grup màxim de 20 persones per sortida.
  • Guia acompanyant durant el trajecte.
  • Preu visita: 30 € per adult.  (15€ per a nens de fins a 12 anys). El preu inclou: les visites, el minibus, el guia i la degustació.

No us ho penseu més, veniu a gaudir de dues visites culturals i dels embotits de Fussimanya. Places limitades. Us hi esperem!

Podeu fer les inscripcions a través de la CENTRAL DE RESERVES o presencialment, a l’oficina de turisme de Vic, situada a la Plaça del Pes – Llotja del Blat.

Per a més informació: consulteu aquí o envieu un e-mail a: info@osonaturisme.cat o truqueu al: 93 885 17 15.

Aquí podeu consultar totes les visites que durem a terme dins el programa ‘Fet a Osona’ de sortides a empreses agroalimentàries.

 

Back To Top