skip to Main Content
Torna La Fira De La Llavor Tradicional A Roda De Ter

Torna la Fira de la Llavor Tradicional a Roda de Ter

El proper diumenge 7 d’abril tindrà lloc la VII Fira de la Llavor Tradicional de Roda de Ter, un esdeveniment que permet conèixer, aprendre i tastar les mercaderies dels pagesos i artesans de la zona.

La fira serveix de lloc d’intercanvi de llavors i derivats, a la vegada que com a mercat de productes ecològics i artesanals. L’objectiu del certamen és el d’afavorir el contacte entre productors i consumidors, a més de fomentar la cooperació entre pagesos i artesans que produeixen aliments ecològics i de proximitat.

La fira, que s’iniciarà dissabte 6 d’abril amb la jornada tècnica “Observació i identificació d’insectes beneficiosos en horta”, omplirà d’activitats la Muntanyeta de Roda de Ter. En total són cinc espais diferenciats: l’espai d’intercanvi de llavor (gestionat pel Banc de Llavors de Roda de Ter i pensat per a fer intercanvi de llavors i així poder conservar les plantes), l’Espai Fira’t (mercat de productes ecològics i artesanals), l’Espai Aprèn (on s’hi fan xerrades, exposicions i tallers sobre la temàtica de la fira, l’entorn rural i la història de Roda de Ter), l’Espai Tasta’m (‘furgoteques’ o parades amb servei de menjador i begudes) i l’Espai Gaudeix (amb animació per a petits i grans, passejada d’herbes remeieres o espectacles musicals).

 

Vine a gaudir de la Fira de la Llavor Tradicional de Roda de Ter!

Back To Top