skip to Main Content
La Tòfona, La Gran Protagonista De La Nova Campanya Gastronòmica D’Osona Cuina

La tòfona, la gran protagonista de la nova campanya gastronòmica d’Osona Cuina

 Menús especialitzats, plats i suggeriments creats per a l’ocasió… les cuines del col·lectiu s’omplen d’opcions gastronòmiques per a poder degustar aquest producte de sabor intens i aromàtic.  Els restaurants Arka, Ca l’Ignasi, Can Jubany, La Fonda Sala, L’Estanyol i Torres Petit presenten menús elaborats amb la tòfona com a element principal i que serveixen per demostrar la versatilitat d’aquest producte, que tant funciona en dolç com en salat. Els preus dels menús van dels 60 als 175€ i us permetran gaudir de la tòfona de forma holística. 



Més enllà dels menús, també trobareu cartes amb plats amb tòfona creats per l’ocasió a El Barecu, Ca l’U, El Xic, Les Magnòlies, Teresona XXI i cartes amb suggeriments amb tòfona a Boccatti, Cal Jutge, El Gravat, La Ferreria i L’Antiga FondaLa tòfona, però, es pot viure d’una forma més completa que no pas sols amb la degustació, per això aquestes jornades gastronòmiques es complementen amb activitats per conèixer aquest producte de més a prop. Us proposem un parell de sortides tofonaires, una organitzada per Rastres de Tòfona i l’altre de la mà de Josep M. i Núria Carol, provinents d’una família de cultura tofonaire. Si voleu saber-ne, més no dubteu en assistir a la Masterclass sobre tòfones del 16 de febrer, a la jornada gratuïta sobre Perspectives del sector tofoner a Catalunya el dia 23 de febrer. El 24 de febrer hi haurà la 4a Mostra de la Tòfona i per fer entrar gana us recomanem les visites guiades a la Casa Riera Ordeix on podreu fer un tast especial de llonganisses amb tòfona.



Si voleu conèixer els plats i consultar les activitats podeu fer-ho en el llibret.

Back To Top