skip to Main Content
La Carnisseria-xarcuteria Saborit De Calldetenes Guanya El Concurs De Botifarra D’Ou Artesana 2018 En Categoria Tradicional

La Carnisseria-xarcuteria Saborit de Calldetenes guanya el concurs de Botifarra d’Ou Artesana 2018 en categoria tradicional

 Per això des de fa tres anys la Fundació Oficis de la Carn organitza un concurs per escollir-ne les millors, tant innovadores com tradicionals. En aquesta segona categoria s’ha proclamat guanyadora la carnisseria-xarcuteria Saborit de Calldetenes de la mà de Josep M. Saborit. 

El guanyador de la categoria botifarra tradicional, Josep M. Saborit Pratdesaba, de Carnisseria-Xarcuteria Saborit de Calldetenes, explica que la seva botifarra està “feta amb molta passió i sacrifici, que segueix la recepta tradicional familiar i que incorpora productes de màxima qualitat, com carn de porc molt fresca i ous de gallines contentes de producció pròpia”. 

La botifarra finalista d’aquesta categoria també és osonenca, feta per Joan Riera Capdevila de Can Vilada de Vic. Una molt bona forma de celebrar el Dijous Llarder!

Back To Top