skip to Main Content
59 Establiments Turístics Obtenen El Distintiu En Sostenibilitat BIOSPHERE A Osona.

59 establiments turístics obtenen el distintiu en sostenibilitat BIOSPHERE a Osona.

Aquestes xifres demostren el compromís de la xarxa d’empreses i administracions turístiques amb la preservació de l’entorn, la comunitat local i la promoció del turisme sostenible a la comarca.

 

El segell BIOSPHERE és un reconeixement internacional que destaca aquelles destinacions i empreses que s’esforcen per implementar pràctiques sostenibles en les seves accions diàries i que han passat per un procés d’avaluació per garantir que compleixen amb els estàndards de gestió ambiental, responsabilitat social i qualitat turística.

Entrega distintius BIOSPHERE a la XIa Nit del turisme a Osona

 

Aquesta distinció està impulsada per la Diputació de Barcelona, la Cambra de Comerç de Barcelona i l’Àrea de Turisme del Consell Comarcal d’Osona.  Enguany, entre els distingits es troben 6 noves empreses i ajuntaments, que passen a formar part de la família BIOSPHERE on ja s’hi troben allotjaments, museus, empreses d’activitats, comerços, oficines d’informació i ajuntaments compromesos amb la sostenibilitat. La diversitat de sectors que han obtingut aquest reconeixement subratlla la col·laboració i esforç conjunt de tot el teixit turístic local per construir un territori més sostenible.  

 

Els distingits amb el segell BIOSPHERE a Osona han destacat no tan sols per complir els requisits bàsics del projecte sinó per aplicar millores significatives i innovadores als seus establiments a favor de la sostenibilitat i contribuir a un millor posicionament d’Osona com a una destinació turística compromesa amb la preservació del medi ambient i la comunitat local, tots ells van ser distingits en el transcurs de la XIª Nit del Turisme d’Osona celebrada el passat 30 de novembre a L’Esquirol.

 

Osona Turisme espera que l’assoliment d’aquestes seixanta empreses contribueixi a altres establiments i ajuntaments de la comarca a sumar-se a la família BIOSPHERE. Les empreses interessades poden trobar més informació i preinscriure’s al distintiu al següent enllaç. 

Alhora, per a obtenir més informació sobre els establiments i entitats ja distingides amb el segell BIOSPHERE a Osona podeu trobar-los a l’apartat de sostenibilitat de la web d’Osona Turisme: enllaç 

Back To Top