skip to Main Content
“Fora De Barcelona” La Campanya Per Impulsar El Teatre I El Turisme A Osona.

“Fora de Barcelona” la campanya per impulsar el teatre i el turisme a Osona.

“Fora de Barcelona” la campanya per impulsar el teatre i el turisme a Osona en col·laboració amb en Peyu i l’obra L’Il·lusionista i avantatges i descomptes en les experiències i activitats turístiques a la comarca.

Amb la proposta d’una temporada de teatre estable fora de Barcelona i concretament al teatre de Calldetenes den Peyu amb l’obra L’Il·lusionista, arriba una oferta excepcional, i és que durant els mesos de gener i febrer els espectadors que comprin les entrades de l’espectacle accediran a promocions, descomptes i ofertes en els establiments turístics adherits a la campanya. Una oportunitat única per enriquir les escapades a Osona 

 

Com Funciona: 

Gaudir-ne és molt senzill, amb la compra de les entrades de l’espectacle teatral de l’Il·lusionista a Calldetenes, es podrà accedir a les ofertes i descomptes en activitats turístiques i gastronòmiques d’Osona. Podreu gaudir de tants descomptes com vulgueu, les podeu trobar totes a aquí.  

 

Un gran ventall de propostes: 

Les experiències i activitats de la campanya són un conjunt de propostes per fer que l’experiència a Osona sigui inoblidable. Descomptes i ofertes en allotjaments rurals, hotels i apartaments urbans, propostes gastronòmiques al llarg i ample de la comarca i avantatges d’oci per gaudir de la cultura i la natura. 

Els avantatges i descomptes tenen vigència durant les setmanes que l’espectacle l’Il·lusionista estigui en cartellera al Teatre de Calldetenes (gener i febrer del 2024), independentment si la data de les entrades coincideixen amb la data en que es vulgui reservar l’activitat o l’allotjament.   

Amb aquesta iniciativa es pretén posar a disposició dels nostres visitants no tan sols les actuacions culturals, sinó també que coneguin i gaudeixin de la riquesa i la diversitat de tot el que la nostra comarca té per oferir, i tant visitants com comunitat local aprofitin al màxim els atractius turístics, gastronòmics i culturals d’Osona. 

 

L’espectacle 

L’il·lusionista és la primera proposta de temporada estable d’en Peyu fora de Barcelona, guardonat amb el Premi Teatre Barcelona al millor espectacle d’humor, el trobarem durant els caps de setmana de gener i febrer del pròxim 2024 al Teatre de Calldetenes.  

Per assistir a l’espectacle podeu comprar les entrades a la web de la productora www.elcorral.cat. 

 

Back To Top