skip to Main Content
Fomentem La Pràctica Del Senderisme Als Cims I Muntanyes D’Osona

Fomentem la pràctica del senderisme als cims i muntanyes d’Osona

Ja tenim les persones guanyadores del repte Els Cims d’Osona, que ha estat actiu durant tot el mes d’octubre a les xarxes socials d’Osoning. Els afortunats són Xevi Aranda i Judith Solà, que han rebut dues entrades gratuïtes per a la Fira de la Muntanya de Vic, i Laura Toran i Eduard Serra que s’han endut dues entrades per a la Torelló Mountain Film.

Durant tot el mes d’octubre, els amants de la muntanya i del senderisme han pogut participar al repte Els Cims d’Osona, organitzat per Osoning. Es tracta d’una iniciativa que convida a pujar les muntanyes, els turons i els altiplans de la comarca amb la voluntat de fomentar la pràctica del senderisme i crear comunitat entre els amants de l’esport a l’aire lliure.

El Puig de l’Àguila, Cabrera, el Castell de Besora, Matagalls, Puigsagordi, Sant Segimon, Bellmunt, Els Munts… Un total de 24 cims d’Osona han format part d’aquesta proposta de turisme actiu i esportiu que s’ha impulsat per primera vegada aquesta tardor. Durant tot el mes, desenes d’esportistes han anat compartint fotografies a les xarxes socials amb l’objectiu de donar a conèixer les fortaleses del territori osonenc, molt apte per l’esport a l’aire lliure i, de pas, han entrat en el sorteig de diferents premis. Avui, Osoning ha fet públics els guanyadors del repte que són Xevi Aranda (@xaranda) i Judith Solà (@judith.solaroque), que podran gaudir d’entrades gratuïtes a la Fira de la Muntanya de Vic, i Laura Toran (@laura_toran) i Eduard Serra (@edusp) que s’han endut dues entrades per a la Torelló Mountain Film. Tots dos certàmens vinculats al món de la muntanya tindran lloc a la comarca durant el mes de novembre.

Nova playlist d’Osoning a Spotify

Conscients de la simbiosi perfecte entre esport i música, Osona Turisme acaba d’estrenar una nova llista de reproducció a Spotify amb la voluntat que els esportistes la puguin gaudir mentre fan exercici. La nova playlist Osoning ja compta d’entrada amb alguns temes però és un projecte viu al qual s’hi aniran afegint totes les cançons que es proposin a través de les xarxes socials. I tu, quina música escoltes quan fas esport? Consulta la nova llista i proposa el teu ‘supertema’ preferit a través de les xarxes socials d’Osoning.

Osoning present a la Fira de la Muntanya de Vic

En el marc de la Fira de la Muntanya, Osoning ofereix una promoció especial de quatre rutes guiades a preu reduït que, a més de l’excursió, inclouen l’entrada a la fira i el transport. Les propostes són:

  • Ruta senderista al castell de Montesquiu (5 de novembre 9:00h matí)
  • Caminada contemplativa a Tavertet (5 de novembre 15:00h a la tarda)
  • Senderisme als boscos de Muntanyola i tastet de formatges a Cal Peyu (6 de novembre 9:00h matí)
  • Sortida a Viladrau per descobrir la cultura al voltant de la tardor, esl castanyers i les castanyes (6 de novembre 10:00h a la tarda)

Els nens i nenes de més de 4 anys poden participar en la pedalada familiar Osoning el diumenge 6 de novembre a les 11:00h. Amb sortida i arribada al recinte firal del Sucre, s’han habilitat tres recorreguts adaptats a tots els participants: 5km, 10km i 20km.

Esport i natura es donen la mà a Osona

Osona compta amb una diversitat i riquesa paisatgística molt important i és un territori immillorable per als amants de l’esport i la natura. L’entorn, totalment variat i apte per a tot tipus de disciplines, és l’escenari ideal per gaudir des de rutes en família fins a esdeveniments esportius d’alt nivell i d’una llarga tradició.

Osona Turisme promociona la marca Osoning des del 2016, sota aquest nom es treballa amb força el turisme esportiu a la comarca aprofitant la riquesa i les potencialitats del territori a nivell de paisatge, infraestructures i empreses i serveis d’àmbit esportiu.

Coneixes els Ambaixadors Osoning? Esportistes d’elit de diverses disciplines t’expliquen els motius pels Osona és Territori Osoning!

 

Back To Top