skip to Main Content
Descobreix El Món De La Ceràmica Amb La VII Fira Del Tupí

Descobreix el món de la ceràmica amb la VII Fira del Tupí

Com cada any, el certamen es durà a terme al centre històric del municipi, des de les deu del matí fins aproximadament dos quarts de nou del vespre. Es tracta d’una fira de caràcter monotemàtic, on hi conviuen perfectament innovació i tradició. Precisament, l’objectiu d’aquesta edició és preservar la centenària tradició del món de la terrissa i fomentar el treball artesanal en la ceràmica.

Com a novetats d’enguany, es posarà l’accent en la fusió de la creativitat amb l’ofici de terrissaire per crear noves formes que connectin amb la societat actual. Objectes destinats a l’àmbit de la farmàcia i herbes medicinals seran els protagonistes d’aquesta edició.

Paral·lelament, també estan previstes diferents activitats complementàries, adreçades a tots els públics: projeccions, tallers, màgia, demostracions d’ofici, exposicions, conferències, etc. En la present edició, també es continuarà reservant un espai pel “Mos del Tupí”, on els restauradors locals serviran productes gastronòmics amb un vincle en comú amb la cuina feta amb terrissa.

Així doncs, si voleu conèixer la tradició de l’ofici de terrissaire amb tocs d’innovació, no us podeu perdre la VII edició de la Fira del Tupí a Sant Julià de Vilatorta!

Back To Top