skip to Main Content
Valoració Molt Positiva Del Festival D’Estiu De Sant Pere De Casserres En Petit Format

Valoració molt positiva del Festival d’Estiu de Sant Pere de Casserres en petit format

El Festival d’Estiu de Sant Pere de Casserres tanca l’edició 2020 amb gairebé 500 assistents.

L’aposta arriscada i trencadora d’aquesta edició amb un punt reivindicatiu i en una situació única es valora molt positivament. La qualitat del cartell ha portat al Monestir de Sant Pere de Casserres gairebé 500 persones els dissabtes de juliol a la tarda per gaudir dels diferents actes i concerts.

El festival d’aquest any va obrir amb els Vespres Malgastat i l’acte poètic Sarau Malgastat. Les Osonenques Paula Valls i el Cor Nebbia van evidenciar el seu  talent a un dels monuments més emblemàtics de la comarca una fusió que va fer emocionar el públic assistent i a les pròpies cantants. El punt i final el va posar Estómac de Clara Peya delitant amb el seu piano acompanyada Vic Moliner al baix i de la veu angelical de Magalí Sare, amb un discurs trencador, es va viure una explosió musical  l’últim cap de setmana de juliol al monestir.

En aquesta edició marcada pel COVID-19 es va valorar donar un impuls i suport al sector cultural, aquest fet va fer replantejar algunes accions o funcionaments habituals, obligant a garantir les mesures de seguretat i higiene, condicionant l’organització d’aquests reduint l’aforament, establir entrades numerades, subministrant gel hidroalcohòlic o fent ús de mascareta. Un cop acabat el festival es valora molt positivament l’aporta, totes les mesures van ser respectades en tot moment i la seguretat es respirava en l’ambient.

Podeu veure aquí el vídeo resum de l’edició.

Back To Top