skip to Main Content
Un Any Més Osona Turisme Publica El Recull D’oferta Educativa

Un any més Osona Turisme publica el recull d’oferta educativa

Descobriu una mica més sobre Osona de la forma més divertida amb 150 propostes educatives.

Aquesta guia reuneix diferents propostes d’activitats de caràcter educatiu, que us permetran descobrir i gaudir de la comarca a petits i grans. Osona amb 50 municipis amaga una llarga història, plena de tradició, llegendes i curiositats, museus, monuments, espais naturals que ens ajuden a aprendre d’una forma lúdica i didàctica.

Coneixereu des d’ibers i romans fins a bisbes i nobles, entre castells i cases modernistes, passant per boscos, rius, prats i cingles amb visites, tallers i activitats diverses especialitzades en nens i grups escolars, distribuïdes segons etapes formatius des d’educació infantil fins a batxillerat.
Totes les activitats us permetran aprofitar al màxim el temps durant la vostra sortida a Osona amb companys de classe, família o amics. Les sortides amb nens i joves són el millor moment per aprendre, compartir experiències, gaudir i sobretot divertir-se. Una eina per descobrir Osona amb nens i treure’n el màxim partit.

Si us animeu a viatjar per Osona, podreu fer tot això i molt més. Des d’Osona Turisme us oferim suport per organitzar les vostres sortides i visites el més ràpid i eficaç possible, a més podeu complementar tota aquesta oferta amb allotjaments, restaurants, etc.

Clica la imatge per visualitzar-lo

Back To Top