skip to Main Content
Encara No Tens Plans Per Aquest Estiu? No Et Perdis Les Activitats Que S’organitzen Al Parc Natural Del Castell De Montesquiu!

Encara no tens plans per aquest estiu? No et perdis les activitats que s’organitzen al Parc Natural del Castell de Montesquiu!

Perquè el pogueu passar de la millor manera us proposem uns plans d’allò més divertits per fer al Parc Natural del Castell de Montesquiu, un paratge natural que s’ha conservat en les millors condicions gràcies a la baixa densitat de població de la zona i a les tasques de conservació. 

Us deixem un recull d’activitats per grans i petits: 

  •  Exposició temporal a la Cabanya del Castell. Joan Pous Burniol. Macrofotografia: Inauguració 7 de juliol. La macrofotografia, a través del visor de la càmera, ens ofereix oportunitats úniques per descobrir una dimensió desconeguda, descobreix-la amb aquesta exposició.
  • Música a la gespa. 8 de juliol: un festival serè en un entorn privilegiat per gaudir de la música de forma tranquil·la, des de la gespa, i que posa èmfasi en el benestar del públic apostant per actuacions musicals íntimes i properes en contacte amb el medi natural.
  • Marxa Nòrdica: Bellmunt per la fageda. 15 de juliol. Gaudiu del senderisme amb aquesta ruta de marxa nòrdica, inicieu-vos-hi amb aquesta bonica ruta.
  • Vidrà Viu el parc. 28 de juliol. Un entorn únic per gaudir de «Les veus del parc», un espai acollidor on podeu escoltar històries i potser també explicar-les. 

El Parc és un punt d’inici ideal per moltes de les rutes a peu que travessen la zona, com per exemple la ruta circular de l’Obaga de les Codines, que condueix cap al camí de l’Orra fins arribar a la Bauma del Ginestet i torna cap al Pont de les Codines passant prop dels Emprius. O del Castell de Montesquiu al coll de Tres Pals, per la que passareu pel bonic mirador de la Rovira.

Back To Top