skip to Main Content
En Un Entorn Privilegiat, Osona Es Converteix En La Capital De La BTT

En un entorn privilegiat, Osona es converteix en la capital de la BTT

La subcomarca del nordest d’Osona, un espai natural privilegiat des del punt de vista paisatgístic i de biodiversitat, un territori a cavall entre les comarques d’Osona, la Garrotxa i La Selva, acull un any més la CabrerèsBTT, una de les proves multitudinàries no competitives en bicicleta de muntanya més importants d’Europa i una de les millors concentracions de ciclisme de muntanya que cada any incrementa el seu prestigi internacional.

 

Els paratges del Cabrerès-Collsacabra, entre les serralades del Prelitoral i Transversal catalanes, amb una estructura d’altiplà amb cingles a migdia i a llevant, amb una mitjana d’altitud de 1100 metres i amb la màxima alçada de 1307 metres a Cabrera, esdevé també el punt de trobada de més de 15.000 visitants vinguts d’arreu per assistir a un cap de setmana ple d’activitats entorn la bicicleta.

 

La 22a edició de la clàssica CabrerèsBTT


La CabrerèsBTT tindrà lloc els dies 24 i 25 de maig de 2014. La prova està limitada a 3.000 participants que pedalen per camins i senders de muntanya de l’entorn de Cabrerès i Collsacabra. Es pot escollir entre dos recorreguts. El llarg, de 65 km, o el curt de 42 km. Ambdós recorreguts compten amb diversos avituallaments sòlids i líquids, i d’un esmorzar a mitja ruta.Activitats paral·leles per a tots els públics


La CabrerèsBTT és molt més que una prova esportiva. La zona esportiva de L’Esquirol acull el Village CabrerèsBTT .

 

A la Fira Comercial BTT els expositors ofereixen als visitants les últimes novetats del sector de la bicicleta de muntanya. Una concentració única per a especialistes i professionals del sector.

 

El programa del cap de setmana inclou proves complementàries com la Copa Catalana de Trial; la MiniCabrerèsBTT per als més petits; el Concurs de Fotografia Instagram, exhibicions de trial en BTT.

 

S’habiliten espais per els inflables infantils i globus aerostàtic que permeten als visitants gaudir de les millors vistes. Sortejos, vídeos MTB, promocions, l’Outlet&Ocasió, i "tests" de bicicicletes complementen el programa de la CabrerèsBTT.Tota la informació sobre Cabrerès BTT a: www.cabreresbtt.com/
Back To Top