skip to Main Content
Ja Torna La Fira D’Herbes Remeieres

Ja torna la Fira d’Herbes Remeieres

Entre moltes altres coses podeu descobrir les clàssiques rutes botàniques, que enguany incorpora i estrena la Ruta dels Vernets, un magnífic projecte de condicionament botànic i paisatgístic.

Molt interessant es presenta la conferència sobre el món dels perfums: Què és un perfum? a càrrec d’Antònia Pérez, química perfumista, així com el Taller pràctic sobre perfumeria natural:  Com es fa un perfum? Olis essencials i essències naturals a càrrec de Joan Carles Rey, químic i director de l’herbolari de Sau, o l’Exposició Natural o artificial. Olors de la natura didàctica.

 

No faltaran tampoc el Concurs de Truites Casolanes i el Concurs de Rams de Flors Boscanes. Els guanyadors es coneixeran a partir de les 13’30h.

 

Enguany la Fira comptarà amb la presència del Comunicador i gastrònom Pere Tàpies, que presentarà el seu nou llibre Tàpies variades.

Per als més petits també s’han programat activitats al Parc infantil al costat de l’Església de Santa Maria de Vilanova de Sau. Des de Tallers infantils a ponis per muntar.

El taller de dinamització de la vila, tornarà a engalanar i decorar el poble, en especial el carrer santa Maria i la Plaça Major. Hi haurà també una mostra al carrer de 25 plantes amb olor

No us perdeu doncs una jornada complerta, amb activitats sense parar des de les 8 del matí fins a les 19h, moment en que es tancarà la XXIII Fira d’Herbes Remeieres de Vilanova de Sau.
Back To Top