skip to Main Content

Rupit i Pruit

Si hi ha a Catalunya un lloc on el paisatge ha trobat l’equilibri perfecte entre la grandiositat geològica i l’escala humana, aquest és el Collsacabra, al centre del qual hi ha Rupit, un poble que sembla fet per admirar-lo i que conserva la calma antiga dels seus carrers empedrats i emmarcats per cases dels segles XVI i XVII. A pocs quilòmetres, un conjunt disseminat de masies, conegut amb el nom de Pruit, evoca els temps en què la riquesa anava lligada a la terra. La seva situació ha fet de Rupit i Pruit un lloc idoni per buscar la calma a través de la bellesa tranquil·la d’un altiplà que ofereix indrets com el salt del Sallent, Sant Joan de Fàbregues i petites edificacions romàniques disseminades per la muntanya.

Visita a Rupit, un poble integrat en el paisatge
Visita guiada pels carrers del centre històric de Rupit on s’explica la seva història, anècdotes i llegendes. Rupit és un poble d’origen medieval que encara conserva l’aspecte encantador de les seves cases de pedra dels segles XVI- XVII.

  • Recorregut: Punt de sortida des de l’oficina de turisme, pont penjat, carrer Manyà, Carrer de l’església, esglèsia, Plaça Major, Carrer Palau, Carrer del Fossar, Plaça dels Cavallers, Carrer Coll del Castell i Carrer Bac de l’Era. Fi visita.
  • Durada: 1h
  • Preus: grup mínim de 20 persones o 60€ | grup màxim 40 persones / A partir de 20 persones 3€ per persona / menors de 9 anys gratuït

Reserva prèvia. Dates i hores segons disponibilitat del guia.

Més informació: Oficina de Turisme de Rupit – Camí Sant Joan de Fàbregues, 1 -08569 Rupit -Telèfon 93 852 28 62 i entre setmana 93 852 20 03 –turisme@rupitpruit.catwww.rupitpruit.cat.

Ajuntament de Rupit i Pruit. Pl. Major, 6 – 08569 – Rupit i Pruit – Telèfon: 938 522 922. Fax: 938 522 051 – www.rupitpruit.cat – turisme@rupitpruit.cat

Back To Top