skip to Main Content
Descobreix Els 7 Motius Per Visitar Osona I Enamora’t!

Descobreix els 7 motius per visitar Osona i enamora’t!

Acosta-t’hi amb la canalla, amb els teus amics o amb la parella, segur que hi trobes mil i una activitats per a gaudir de la natura, la cultura, la gastronomia o la història. Et donem 7 raons de pes per a venir:

          Tota la natura a tan sols un cop de cotxe: A una hora de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i a pocs kilòmetres de Girona, Osona és una comarca que et queda molt a prop. Perfecta per gaudir d’una excursió d’un dia, viure un cap de setmana de somni o descobrir-la en profunditat en quatre o cinc dies.

          Tasta el sabor del millor producte porcí: A Osona som experts en embotits de porc i tot tipus de carn porcina, per això un dels puntals de la comarca és la gastronomia. Botifarra, la Llonganissa de Vic o el fuet són els  productes estrella.

          Connecta amb la natura: El Parc Natural del Montseny, el Parc del Castell de Montesquiu i l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona són alguns dels racons on et podràs perdre entre arbres, camins, rius i paisatges d’ensomni.

          Explora petits pobles medievals: Passeja per Rupit i Pruit o per Vidrà i submergeix-te en un món on el temps s’atura. Els terres empedrats, les casetes i els ponts us transportaran a un passat sense cotxes ni modernitats de la vida actual.

          Viu la cultura als seus museus: El Museu Episcopal de Vic o el Museu del Ter són alguns dels espais on podràs apropar-te a tota la riquesa cultural amb la qual compta la comarca. Contempleu els tresors gòtics del Museu Episcopal, una de les grans joies d’Osona.

          Coneix els petits productors: Amb Fet a Osona podràs visitar empreses agroalimentàries que elaboren els seus productes a la comarca. Aprèn com es fan els formatges, la cervesa o els embotits.

          Camina per les petjades de la història: Osona està habitada des de fa molts segles i per això hi podem trobar jaciments ibers, com el poblat de l’Esquerda o la fortificació ibèrica del Montgròs.

T’esperem a Osona!

Back To Top