Acosta’t a Osona amb la campanya “Benvinguts a Pagès”
Osona, que compta amb una llarga tradició en la ramaderia, l’agricultura i tot tipus productores artesanes, participa per tercer any en aquesta campanya per apropar la forma en què es produeixen els aliments que consumim i donar a conèixer les persones que estan al darrere. A més, per complementar l’experiència les cases rurals, restaurants i hotels obriran les seves portes i elaboraran menús especials amb productes de temporada i de proximitat. Una oportunitat única per connectar amb el territori.
Entre les activitats programades a Osona podem aprendre a fer botifarres, esbrinar què és una fassina, descobrir grans antics amb un taller de pa amb bla forment o fer degustacions de castanyes, cerveses o formatges. Gràcies a totes aquestes activitats podreu viure el món de pagès des d’una altra perspectiva totalment diferent.
Si voleu comprar algun dels productes que participen a “Benvinguts a Pagès” podeu acostar-vos a productors com Betara, La Rocassa o Sambucus, alguns dels osonencs que en prenen part amb aliments com el formatge, la carn o les herbes aromàtiques i la mel. Com sempre, una de les millors opcions és dormir al territori per així comptar amb prou temps per conèixer la comarca al màxim. Si veniu a Osona durant el cap de setmana del 9 i 10 de juny us podeu allotjar en els diferents establiments que participen en la campanya, com Cal Safraner, l’Avenc de Tavertet o La Codina Rural. Pels àpats us podeu acostar a restaurants com Ca l’Ignasi, Torres Petit o Xalet La Coromina. Us esperem a Osona!
Si vols més informació fes clic en el següent enllaç.